Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προγραμματισμένη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών,παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτου π. Συμεών Βολιώτη, του Διευθυντού του Γραφείου Νεότητος Αρχιμανδρίτου π. Συμεών Βενετσιάνου και Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο χοροθέατρο "Δώρα Στράτου" στον Λόφο Φιλοπάππου.
 
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τα χορευτικά συγκροτήματα δέκα Ναών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και με πολλή χαρά έλαβε μέρος και το χορευτικό των Κατηχητικών Σχολείων του Ναού μας με δασκάλους τον Πρόεδρο του Ε.Φ.Τ. Οικονόμο π. Αντώνιο Φράγκο και την ταμία του Ε.Φ.Τ. κα Ελένη Τριανταφύλλου.
 
Ο Ναός μας συμμετείχε με δρώμενο το οποίο παρουσίαζε τον γάμο των Δωδεκανήσων χορεύοντας το Σπερβέρι της Ρόδου, το Περιόλι της Νισύρου και τόν Ίσο της Καλύμνου. Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκομένους και στο τέλος μοιράστηκαν κεράσματα του γάμου πρώτα στον Μακαριώτατο και τους Ιερείς και στη συνέχεια σε όλους τους θεατές.
 
Ο Μακαριώτατος στο τέλος της εκδήλωσης ενθουσιασμένος για την παρουσία όλων των παιδιών στο λόγο του τόνισε: "Απόψε γεμίσαμε Ελλάδα, απόψε η καρδιά μας, τα συναισθήματά μας γέμισαν κουράγιο. Δεν θα λυγίσουμε".
 Και συνέχισε λέγοντας: "Τα παιδιά έχουν μέσα τους ενθουσιασμό. Από εμάς θα πάρουν τη σκυτάλη για να συνεχίσουν. Αυτά είναι η ελπίδα μας και εμείς οφείλουμε να τους δείξουμε το δρόμο"
 
Τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά από το Γραφείο 
Νεότητος.
 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό
 
 

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ