20151220 190242

 

Μια ανάσα πριν βιώσουμε το Μέγα Μυστήριο της Ενανθρωπήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού μέσα σε κλίμα χριστουγεννιάτικο πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων στην αίθουσα «Καταφυγή».


Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει την γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά και που μέσα από τα θεατρικά και τις αφηγήσεις μας έδωσαν το μήνυμα ότι «ο Θεός έγινε άνθρωπος και κατέβηκε εδώ στη γη για να ανεβάσει τον άνθρωπο στον ουρανό». Και ενώ όλοι μιλάμε για Χριστούγεννα δεν ξέρουμε τι είναι. Τέλος τα παιδιά μας παρότρυναν φέτος να πάμε όλοι στην Εκκλησία, στο σπίτι του Θεού, να πλησιάσουμε τον Θεό, να πλησιάσουμε το Χριστό, να γιορτάσουμε αληθινά Χριστούγεννα, για να έρθει η ειρήνη Του στις καρδιές μας. Και τότε θα ΄ρθει σ΄όλο τον κόσμο!!!


Ο π. Μάξιμος υπεύθυνος της Νεότητας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για την εκπληκτική ερμηνεία των θεατρικών και συμβούλευσε τα παιδιά να είναι κοντά στην Εκκλησία γιατί μέσα σ΄αυτήν κανείς ποτέ δεν έχασε και γιατί η Εκκλησία είναι η κιβωτός της σωτηρίας μας.


Τέλος προσφέρθηκαν κεράσματα από τον πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμάσει ο π. Αντώνιος υπεύθυνος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

 

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ