ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ 2016

IMG 2007

Λίγες ημέρες πριν ηχήσουν για άλλη μία φορά οι καμπάνες χαρμόσυνα, και να βιώσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ενανθρωπήσεως του Κυρίου μας, στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης "Καταφυγή" πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων όλων των βαθμίδων.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από ενορίτες οι οποίοι παρακολούθησαν την όμορφη γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά, οι νέοι και οι νέες μαζί με τους κατηχητές και τις κατηχήτριές τους. Τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, απήγγειλαν ποιήματα τα οποία αναφέρονταν στη Γέννηση του Κυρίου μας και μέσα από το επίκαιρο θεατρικό " Τα Χριστούγεννα της κυρίας κρίσης" μας μετέφεραν το ελπιδοφόρο μήνυμα:

                              "Να΄χουμε πίστη και χαρά, όλοι μαζί να βρισκόμαστε στου Θεού την αγκαλιά.

                               Δεν χρειάζονται λεφτά για να πεις την προσευχή, με το φως του Χριστού γεμίζει η ψυχή"

Ο π. Μάξιμος υπεύθυνος Ιερέας της Νεότητος συγκινημένος ευχαρίστησε τους γονείς οι οποίοι εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους, στην Εκκλησία και τους επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι στην αγκαλιά της Εκκλησίας θα βάλουν γερά θεμέλια για να προχωρήσουν στη ζωή τους.

Ακολούθησε κέρασμα από τον γιορτινό μπουφέ προς τιμή των παιδιών και ο π. Μάξιμος μοίρασε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό