Ο ΙΕΡΟΣ ΜΑΣ ΝΑΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΡΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ 2018

IMG 02c0499d293890809b60c49bfa89792b V

Με την χάρη του Κυρίου μας και την ευλογία της Κυρίας Θεοτόκου επισκεφθήκαμε το Μάτι Αττικής και τελέσαμε τρισάγιο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των εν πυρί πικρώ μαρτυρίω τελειωθέντων αδελφών μας.

Εν συνεχεία επισκεφθήκαμε το Λύρειο Ίδρυμα με ομάδα εκλεκτών νέων της ενορίας μας και μεταφέραμε τις προσφορές των ενοριτών της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης με είδη πρώτης ανάγκης. 

Είχαμε την χαρά να εορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλια της Ιωάννας μέσα σε ένα τραγικό περιβάλλον.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ενορίτες μου μέσα από τα βάθη της ιερατικής μου καρδιάς, για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους. Είμαι ιδιαίτερα αναπαυμένος, διότι μπορέσαμε με τις πενιχρές οικονομικές μας δυνάμεις, να βάλουμε ένα λιθαράκι στην αναγέννηση του Λυρείου Ιδρύματος που τόσο μεγάλο και σιωπηλό έργο επιτελεί.

Εύχομαι η Αγία Βαρβάρα να σας ευλογεί και να σας χαριτώνει πάντοτε εσάς και τις οικογένειές σας, για τη στήριξη και τη γεμάτη από φιλάνθρωπα αισθήματα καρδιά σας, που αξιωθήκαμε να βοηθήσουμε ακόμα μια φορά εμπερίστατους αδελφούς μας.

Επίσης στα πλαίσια της μέριμνας συσσιτίου για εμπερίστατους αδελφούς μας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Κυριακή 5 Αυγούστου οι Ιερείς του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Δάφνης, μαζί με Αναγνώστες του Νεανικού μας Κέντρου μοιράσαμε 1000 μερίδες φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό