ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ

IMG 2232

Με τη χάρη του Κυρίου μας σήμερα Κυριακή 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 2η προγραμματισμένη Αιμοδοσία του έτους στο Νεανικό Κέντρο του Ναού μας "Καταφυγή".

Τις προηγούμενες ημέρες σε μία Σταυροφορία ενημέρωσης από τον υπεύθυνο Ιερέα Αιμοδοσίας π. Μάξιμο και τους νέους του Κέντρου Νεότητος, έκαναν γνωστό σε όλους τους ενορίτες, είτε από τον άμβωνα του Ναού, είτε με φέϊγ βολάν που μοιράστηκαν στις καφετερίες της Δάφνης, είτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η Αιμοδοσία είναι μία πράξη αγάπης διότι το αίμα δεν παράγεται, ούτε αγοράζεται παρά μόνο χαρίζεται. Και χαρίζεται μόνο από ανθρώπους που έχουν περίσσια αγάπη στην καρδιά τους.

Άλλωστε να μην ξεχνάμε την ευαγγελική ρήση που αναφέρεται στο Ευαγγέλιο και που ο Ίδιος ο Κυριός μας είπε όταν ήρθε στη γη "αμήν λέγω υμίν, εφ΄όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, Εμοί εποιήσατε" .

Μετά την λήψη του αίματος κάθε αιμοδότης γεύθηκε εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμάσει η Επιτροπή Αιμοδοσίας και λάμβανε ένα αναμνηστικό δώρο.

Ο π. Μάξιμος και η Επιτροπή Αιμοδοσίας ευχαριστούν με άπειρη ευγνωμοσύνη όλους τους αιμοδότες και εύχονται ο Κύριός μας να τους χαρίζει υγεία και μακροημέρευση στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

 Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό