1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ

IMG 5032

Αν και διανύουμε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία του Ναού μας αυτού του έτους, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης "Καταφυγή".

Για άλλη μία φορά οι ενορίτες μας και όχι μόνο έκαναν πράξη τα λόγια του Κυρίου μας τα οποία είπε στην επίγεια ζωή του: "αμήν λέγω υμίν εφ΄όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων Εμοί εποιήσατε" αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τον συνάνθρωπό τους, τον συνάνθρωπο που πάσχει από μεσογειακή αναιμία, τον καρκινοπαθή, τον τραυματία της ασφάλτου, και γενικά για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα για να ζήσουν. Η Αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται παρά μόνο χαρίζεται.

Μετά από κάθε λήψη οι αιμοδότες έπαιρναν πλούσια εδέσματα σε πακέτο λόγω της επιδημίας και ένα αναμνηστικό δώρο για την αγάπη τους.

Ο π. Μάξιμος, πρόεδρος της Αιμοδοσίας και η Επιτροπή Αιμοδοσίας ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους αιμοδότες για το μεγαλείο της ψυχής τους και εύχονται ο Κύριός μας να τους χαρίζει υγεία, μακροημέρευση και κάθε αγαθό στους ίδιους και στις οικογένειές τους.