ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ 2018

IMG 94747260710fb378ab9a348b39b003a4 V

Κυριακή σήμερα 13 Μαϊου και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η προγραμματισμένη για την καινούργια χρονιά Αιμοδοσία, στην αίθουσα του Νεανικού Κέντρου του Ναού μας "Καταφυγή".

Οι ενορίτες μας τις προηγούμενες ημέρες ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο Ιερέα της Αιμοδοσίας π. Μάξιμο άλλοτε από τον άμβωνα, άλλοτε μέσα από το κήρυγμά του, άλλοτε από τις εξορμήσεις με τους νέους του Νεανικού μας Κέντρου στις καφετερίες του Δήμου Δάφνης και άλλοτε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ευαισθητοποιήθηκαν οι νέοι και πραγματικά η προσέλευση τους ήταν εντυπωσιακή.

Τονίστηκε ότι η Αιμοδοσία είναι μία πράξη αγάπης γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται παρά μόνο χαρίζεται. Και υπάρχουν πραγματικά πολλές και μεγάλες ανάγκες στην εποχή μας, όπως ο τραυματίας της ασφάλτου, τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία, ο καρκινοπαθής. Και ζωντανό παράδειγμά μας είναι ο Ίδιος ο Κύριός μας ο οποίος πρώτος έδωσε το αίμα Του πάνω στο Σταυρό για μας και επίσης στην επίγεια ζωή Του μας είπε: " αμήν λέγω υμίν, εφ΄όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, Εμοί εποιήσατε". 

Μετά από κάθε λήψη οι αιμοδότες γεύθηκαν εδέσματα από τον πλούσιο πρωινό μπουφέ που είχαν ετοιμάσει με πολλή αγάπη οι κυρίες της Επιτροπής Αιμοδοσίας και έπαιρναν ως αναμνηστικό δώρο ένα σταυρό.

Ο π. Μάξιμος και η Επιτροπή Αιμοδοσίας ευχαριστούν εκ μέσης καρδίας όλους τους αιμοδότες για την ευαισθησία και το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν ώστε να αφιερώσουν δέκα λεπτά από το πολύτιμο χρόνο τους και εύχονται ο Κύριός μας να τους χαρίζει υγεία, μακροημέρευση και κάθε αγαθό σ΄αυτούς και στις οικογένειές τους. 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

Εμφανίσεις: 1234