ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ΜΑΪΟΣ 2019

IMG 3579¨Αμήν, αμήν λέγω υμίν, εφ΄όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε". Με τα λόγια αυτά τα οποία είπε ο Κύριός μας στην επίγεια ζωή Του προσήλθαν για άλλη μία φορά στην 1η προγραμματισμένη Αιμοδοσία του έτους οι Εθελοντές Αιμοδότες για να προσφέρουν το αίμα τους, αφιερώνοντας δέκα λεπτά από τον χρόνο τους, στον τραυματία της ασφάλτου, στο παιδί με μεσογειακή αναιμία, στον καρκινοπαθή, στον μοναχικό γέροντα και γενικότερα σ΄όλους αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Νεανικού Κέντρου του Ναού μας "Καταφυγή" ενώ τις προηγούμενες ημέρες έγινε εξόρμηση ευαισθητοποίησης και ενημέρωση από τον Άμβωνα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τον υπεύθυνο Ιερέα της Αιμοδοσίας π. Μάξιμο και τους Νέους του Νεανικού Κέντρου του Ναού. Σύνθημά μας η Αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης, γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, παρά μόνο χαρίζεται.

Μετά από κάθε λήψη οι Αιμοδότες γεύθηκαν πλούσιο πρωϊνό από τον πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμάσει η Επιτροπή Αιμοδοσίας και έπαιρναν ως αναμνηστικό δώρο από ένα Αγιολόγιο της Αγίας Βαρβάρας.

Ο π. Μάξιμος και η Επιτροπή Αιμοδοσίας ευχαριστούν με άπειρη ευγνωμοσύνη όλους τους αιμοδότες για το μεγαλείο της καρδιάς τους και εύχονται στους ίδιους και τις οικογένειές τους ο Κύριός μας ο οποίος έχυσε πρώτος το αίμα Του πάνω στον Σταυρό να τους χαρίζει υγεία και κάθε αγαθό.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό