ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

DSC02737

Με τήν χάρη του Κυρίου μας για άλλη μία φορά οι ενορίτες μας και όχι μόνο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αγάπης, αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά από την ζωή τους για να προσφέρουν αίμα.

 
Σε πείσμα της εποχής μας, που θέλει τον άνθρωπο ατομιστή και που να τον αφορά μόνο ο εαυτός του, υπήρξαν κάποιοι, ίσως λιγοστοί αναλογικά, πού η καρδιά τους πλημμυρισμένη από αγάπη, έδωσαν αίμα για τον τραυματία της ασφάλτου, για το παιδί με λευχαιμία ή μεσογειακή αναιμία για τον μοναχικό άρρωστο, κάνοντας πράξη την εντολή του Κυρίου μας " αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν".
 
Η Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νεότητος "Καταφυγή" ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο υπεύθυνος ιερέας Αιμοδοσίας π. Μάξιμος μαζί με τους νέους του Νεανικού Κέντρου μοίρασαν φέιγ βολάν σε όλη την Δάφνη σε μια σταυροφορία ενημέρωσης καί ευαισθητοποίησης.
 
Ο π. Μάξιμος και η επιτροπή Αιμοδοσίας ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους όλους τους αιμοδότες, με την ευχή η Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυρας που σε λίγες μέρες θα εορτάσουμε, να δίδει υγεία και μακροημέρευση στους ίδιους και στίς οικογένειές τους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό