ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 

IMG 1816

Σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου με την χάρη του Κυρίου μας και τις ευλογίες της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του έτους.

Ενορίτες και μη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αγάπης, αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά από το πολύτιμο χρόνο τους για να προσφέρουν αίμα, το οποίο είναι τόσο αναγκαίο μα συνάμα τόσο δυσεύρετο και που μόνο η αγάπη μπορεί να το προσφέρει. Το αίμα που ούτε αγοράζεται, ούτε παράγεται, παρά μόνο χαρίζεται!

Σε πείσμα της υλιστικής εποχής μας που θέλει τον άνθρωπο εντελώς ατομιστή κλεισμένο στο καβούκι του και που να τον αφορά μόνο ο εαυτός του, υπάρχουν κάποιοι, σίγουρα λιγοστοί αναλογικά, που η καρδιά τους πλημμυρισμένη από περίσσεια αγάπη προσφέρουν το αίμα τους για τον τραυματία της ασφάλτου, για τον καρκινοπαθή, για το παιδί με λευχαιμία, για τον μοναχικό άρρωστο κάνοντας πράξη την εντολή του Κυρίου μας ¨αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν¨.

Η Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Νεανικό Ενοριακό Κέντρο ΄Καταφυγή¨ ενώ τις προηγούμενες ημέρες σε μια σταυροφορία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ο π. Μάξιμος, ο υπεύθυνος Ιερέας Αιμοδοσίας και οι νέοι του Νεανικού Κέντρου μοίρασαν φέιγ βολάν σε όλη τη Δάφνη.

Στο τέλος κάθε λήψης ο κάθε αιμοδότης γευόταν πλούσιο πρωινό που προσέφερε η Επιτροπή Αιμοδοσίας, ενώ έπαιρνε ως αναμνηστικό για την προσφορά του, ένα ημερολόγιο του νέου έτους και ένα προσευχητάριο.

Ο π. Μάξιμος και η Επιτροπή Αιμοδοσίας ευχαριστούν εκ μέσης καρδίας όλους τους αιμοδότες ευχόμενοι η Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυρας να δίδει υγεία, μακροημέρευση και πλουσία τη χάρη Της στους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό