ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ 2017

IMG 0478

Σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 2η προγραμματισμένη Αιμοδοσία του έτους στο Νεανικό μας Κέντρο "Καταφυγή"

Οι ενορίτες μας και μη ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υπεύθυνου Ιερέα της Αιμοδοσίας π. Μάξιμου και αφιέρωσαν με πολλή αγάπη δέκα λεπτά από το χρόνο τους, δίνοντας αίμα για όλους τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν από πολλές ασθένειες, σε πείσμα της ατομικιστικής εποχής που ζούμε, όπου ο καθένας μας είναι κλεισμένος στο καβούκι του και ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και τις ανάγκες του αδιαφορώντας για τον πλησίον του. 

Η Αιμοδοσία είναι μία πράξη αγάπης διότι το αίμα δεν αγοράζεται, ούτε παράγεται, παρά μόνο χαρίζεται. Οι Αιμοδότες με περίσσιο μεγαλείο ψυχής εφαρμόζουν την ευαγγελική ρήση που αναφέρεται στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο και που ο Ίδιος ο Κύριός μας είπε στην επίγεια ζωή Του: "αμήν λέγω υμίν, εφ΄όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, Εμοί εποιήσατε".

Μετά την κάθε λήψη οι αιμοδότες γεύθηκαν εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της Επιτροπής Αιμοδοσίας και τους δόθηκε αναμνηστικό δώρο μία Εικόνα της Αγίας Βαρβάρας.

Ο π. Μάξιμος και η Επιτροπή Αιμοδοσίας ευχαριστούν με άπειρη ευγνωμοσύνη όλους τους αιμοδότες και τους εύχονται ο Κύριός μας, που πρώτα ο Ίδιος έγινε το παράδειγμα δίνοντας το Αίμα Του πάνω στον Σταυρό, να τους ευλογεί και να τους χαρίζει υγεία και μακροημέρευση. 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό