ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ

IMG 0342

Με τη χάρη του Κυρίου μας και τις ευλογίες της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας της θαυματουργού πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία του έτους του Ναού μας.

Παράδειγμά μας ο Ίδιος ο Κύριός μας που έδωσε πάνω στο Σταυρό το αίμα Του για τον κάθ΄ένα μας χωριστά. Οι ενορίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αφιέρωσαν δέκα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο τους για να προσφέρουν το αίμα τους, γι΄αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Και είναι πάρα πολλοί. Άλλοι με μεσογειακή αναιμία, τραυματίες της ασφάλτου, νέοι καρκινοπαθείς, παιδιά με λευχαιμία, άρρωστοι μοναχικοί, γέροντες εγκαταλλελειμένοι. Γι΄αυτό η αιμοδοσία είναι μία πράξη αγάπης, γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται.

Η Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Νεανικού μας Κέντρου ¨ΚΑΤΑΦΥΓΗ¨ ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο υπεύθυνος Ιερέας π. Μάξιμος μαζί με τους νέους σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης μοίρασαν φέϊγ βολάν σέ όλη τη  Δάφνη.

Μετά από κάθε λήψη οι αιμοδότες γεύθηκαν πλούσιο πρωϊνό από τον μπουφέ που είχε ετοιμάσει η Επιτροπή Αιμοδοσίας και έπαιρναν ως αναμνηστικό δώρο από ένα βιβλίο με τον βίο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας η οποία έδωσε και η Ίδια το αίμα Της για την πίστη της στο Χριστό.

Ο π. Μάξιμος και η Επιτροπή Αιμοδοσίας με άπειρη ευγνωμοσύνη ευχαριστούν όλους τους αιμοδότες για την γενναιοδωρία και το μεγαλείο της καρδιάς τους και εύχονται ο Κύριός μας και η Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυρας να χαρίζει στους ίδιοιυς και στις οικογένειές τους υγεία, μακροημέρευση και παν αγαθόν.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό