ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ

IMG 1345

Κυριακή 22 Οκτωβρίου σήμερα και πραγματοποιήθηκε η 2η προγραμματισμένη Αιμοδοσία στο Πολυδύναμο Ενοριακό Κέντρο "ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ" του Ναού μας.

Η Αιμοδοσία είναι μία πράξη αγάπης γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, παρά μόνο χαρίζεται. Και πραγματικά υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα και ολοένα αυξάνεται η ζήτησή του. Μία βόλτα στα νοσοκομεία θα μας πείσει για το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει. Πολλοί ασθενείς, τραυματίες της ασφάλτου κυρίως νέοι άνθρωποι, παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, ψυχές που για να μπορέσουν να ζήσουν έχουν ανάγκη αίματος. Ζωντανό παράδειγμά μας που δεν πρέπει να ξεχνούμε είναι ο Ίδιος ο Κύριός μας ο οποίος πρώτος έδωσε το αίμα Του πάνω στον Σταυρό και στην επίγεια ζωή Του, μας διαβεβαίωσε για την αξία που έχει η βοήθεια στον συνάνθρωπό μας λέγοντάς μας "αμήν λέγω υμίν, εφ΄ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, Εμοί εποιήσατε". 

Μετά από κάθε λήψη οι αιμοδότες γεύθηκαν πλούσια εδέσματα που είχε ετοιμάσει η Επιτροπή της Αιμοδοσίας και έπαιρναν ένα αναμνηστικό δώρο, ενθύμιο για την πολύτιμη προσφορά τους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό