ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ

IMG 0628

Κυριακή του Θωμά σήμερα και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η προγραμματισμένη αιμοδοσία για το έτος 2024 του Ναού μας στο Πολυδύναμο Ενοριακό Κέντρο του Ναού μας "ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ".

Η Αιμοδοσία είναι μία πράξη αγάπης, γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται παρά μόνο χαρίζεται. Αυτήν την αγάπη απέδειξαν έμπρακτα οι ενορίτες μας και μή, προσερχόμενοι και αφιερώνοντας δέκα λεπτά από τον χρόνο τους, από την ξεκούρασή τους, για να χαρίσουν ζωή στους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη. Και πάντα υπάρχει μεγάλη ανάγκη και έλλειψη του πολύτιμου αίματος, και δεν είναι καθόλου κόπος αν σκεφθούμε ότι αυτά τα δέκα λεπτά είναι ικανά να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή. Και αυτό θα το διαπιστώσουμε εάν χρειασθούμε μία φιάλη αίμα ή εμείς ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μετά από κάθε λήψη οι εθελοντές αιμοδότες έπαιρναν ένα αναμνηστικό δώρο, ως ενθύμιο για την προσφορά τους και πλούσια εδέσματα σε πακέτο.

Ο πρόεδρος της Αιμοδοσίας π. Μάξιμος και η Επιτροπή Αιμοδοσίας ευχαριστούν ολόψυχα όλους τους αιμοδότες για την πολύτιμη προσφορά τους και εύχονται η Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυς να τους χαρίζει υγεία και μακροημέρευση.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό