ΜΕΘΕΟΡΤΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΓΩΝ κ.κ.ΦΙΛΟΘΕΟΥ 2021

IMG 2462

Οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος με την χάρη του Κυρίου μας ολοκληρώθηκαν με τον Μεθέορτο Αρχιερατικό Εσπερινό προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρωγών κ.κ. Φιλοθέου, παρουσία των Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, του Δημάρχου Δήμου Δάφνης - Υμηττού κ. Αναστασίου Μπινίσκου, των Αντιδημάρχων, του Βουλευτού Βασιλείου Σπανάκη και πλήθους κόσμου οι οποίοι δεν σταμάτησαν να προσέρχονται όλες τις ημέρες της Πανηγύρεως για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Αγίας.

Ακολούθησε Ιερά Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στους δρόμους της Δάφνης μετά από δύο χρόνια απαγόρευσης των λιτανειών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπου ο Δήμαρχος, νέοι και ενορίτες κράτησαν με συγκίνηση την Ιερά Εικόνα.

 Μετά την επιστροφή στο Ναό ψάλθηκαν τα εγκώμια της Αγίας ενώ τα κορίτσια του Νεανικού Κέντρου της Ενορίας μας έραναν με λουλούδια την Εικόνα.

Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον π. Μάξιμο για την πρόσκληση και τον ευχαρίστησε για την χαρά και την συγκίνηση που ένιωσε κατά την Περιφορά της Εικόνας η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια.

Στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο προς τιμήν του Θεοφιλεστάτου στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης "Καταφυγή".

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό