ΜΕΘΕΟΡΤΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κ.κ. ΜΑΞΙΜΟΥ 2022

972

Οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος ολοκληρώθηκαν με τον Μεθέορτο Αρχιερατικό Εσπερινό προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ.κ. Μαξίμου παρουσία Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Ιερέων ομόρων Μητροπόλεων, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Αναστασίου Γαϊτάνη, του Βουλευτού Ιωάννου Καλλιάνου, του Δημάρχου Δήμου Δάφνης - Υμηττού κ. Αναστασίου Μπινίσκου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους πιστών οι οποίοι δεν σταμάτησαν όλες αυτές τις ημέρες να προσέρχονται για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος.

Ακολούθησε Ιερά Λιτάνευση της Εικόνος στους δρόμους της Δάφνης, όπου ο Γενικός Γραμματέας, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., ο Δήμαρχος Δάφνης και οι νέοι μας κράτησαν με συγκίνηση την Ιερά Εικόνα ενώ παιάνιζε η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος.

Με την επιστροφή στο Ναό ψάλθηκαν τα εγκώμια της Αγίας Βαρβάρας και στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου στο Πολυδύναμο Κέντρο "Η Αγία Βαρβάρα".

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό