ΜΕΘΕΟΡΤΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΘΗΡΑΣ, ΑΜΟΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ κ.κ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΥ 2023

IMG 8419

Με την χάρη του Κυρίου μας ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος με τον μεθέορτο Εσπερινό προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.κ. Αμφιλοχίου παρουσία Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Ιερέων ομόρων Μητροπόλεων, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, του απερχόμενου Δημάρχου Δήμου Δάφνης - Υμηττού κ. Αναστασίου Μπινίσκου, του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Νικολάου Τσιλίφη, των Αντιδημάρχων και πλήθους κόσμου οι οποίοι δεν σταμάτησαν όλες αυτές τις ημέρες να προσέρχονται για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Αγίας και για να εκπληρώσουν το τάμα τους.

Ακολούθησε Ιερά Λιτάνευση στους δρόμους της Δάφνης όπου παιάνιζε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ πλήθος κόσμου ακολούθησε την πομπή. Με την επιστροφή στο Ναό ψάλθηκαν τα Εγκώμια της Αγίας Βαρβάρας και τελέσθηκε κτητορικό μνημόσυνο. 

Τέλος παρατέθηκε προς τιμή του Σεβασμιωτάτου δείπνο στο Πολυδύναμο Ενοριακό Κέντρο " Αγία Βαρβάρα".

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό