Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεθώνης κ.κ. Κλήμη στο Ναό μας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με μεγάλη κατάνυξη τελέσθηκε σήμερα Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεθώνης κ.κ. Κλήμη προς τιμήν της Παναγίας της Φοβεράς Προστασίας, πιστού αντιγράφου το οποίο βρίσκεται στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου στο Άγιο Όρος, παρουσία Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πλήθους κόσμου που κατέκλυσαν το Ναό για να τιμήσουν και να προσκυνήσουν την Χάρη Της.
 
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεθώνης κ.κ. Κλήμης στο λόγο του τόνισε μεταξύ άλλων "η Παναγία μας είναι η Πρέσβειρά μας και η Προστάτιδά μας γι αυτό και έχουμε τη γλυκειά ελπίδα ότι Την έχουμε πρεσβευτή και προστασία στη ζωή μας και ας καταφεύγουμε σ΄Αυτήν πάντα και πάσας τας ημέρας της ζωής μας".
 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η περιφορά της Ιεράς Εικόνος προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεθώνης κ.κ.Κλήμη κρατώντας Την στα χέρια τους οι νέοι του Ιερού Ναού.
 
Μετά το τέλος της Περιφοράς παρατέθηκε πρωϊνό στο Νεανικό Κέντρο "Καταφυγή"όπου ο Θεοφιλέστατος συνομίλησε με τους νέους του ιερού Ναού.

Ακολουθεί φωτογραφικό Υλικό

Εμφανίσεις: 2124